Saturday, 16 November 2013

Bunga butang/ gomphrena globosa

1. Putih rm 2/ pek 30 biji




2. Purple  rm 2/ pek 30 biji



3. Pink  rm 2/ pek 20 biji



4. Lavendar  rm 2/ pek 20 biji





5. Campuran semua color rm 3/ pek 40

15 comments:

  1. Boleh ke pokok bunga butang ditanam menggunakan keratan batang??

    ReplyDelete
  2. email pesanan ke jualbenihbunga@gmail.com.
    rasanya boleh ditanam dari keratan batang, tapi saya tak pernah cuba.

    ReplyDelete
  3. keratan batang bunga asam batu/begonia ada jual tak? tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Julie, maaf lambat balas, saya tak ada jual begonis sbb setakat ni pokok saya asyik bunuh diri je, lepas 2-3 bulan batang jadi lembik dan mati.

      Delete
  4. salam,saya berminat untuk dapatkan biji benih keembung,tolong hubungi saya dengan segera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, email pesanan kat jualjualbenih.blogspot.com.

      Delete
  5. Slm,sy nk order ank benih aster putih 3 pokok Dan benih aster 2 paket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Ina, maaf lambat balas. email pesanan kat jualjualbenih.blogspot.com.

      Delete
  6. saya nak beli benih bunga butang putih purple pink lavender. mcm mna ek? da email tp xda respon lg,

    ReplyDelete
  7. masih ada jual benih bunga butang kah.....
    saya mau semua jenis bunga butang....wasap saya 0142889961....

    ReplyDelete
  8. masih ada jual benih bunga butang kah.....
    saya mau semua jenis bunga butang....wasap saya 0142889961....

    ReplyDelete
  9. masih ada jual benih bunga butang kah.....
    saya mau semua jenis bunga butang....wasap saya 0142889961....

    ReplyDelete
  10. Ada jual benih bungs lagi tak boleh bagi contract no tak saya make beli

    ReplyDelete