Sunday, 7 April 2013

cili


1. Cili  Pear ( Rm 2/ pek 20 biji benih) Maaf! stok habis

Cilii ni mempunyai kepedasan sederhana, bau menyelerakan bila di potong, Bentuknya seperti buah pear, sbb itu saya berikan nama cili pear.

       Cili merah

2. Cili Purple bulat ( Rm 2/ pek 20 biji) ) Maaf! stok habis
 kepedasan sederhana




 3. Cili Pelangi Bolivia RM 2/ pek 15 biji

Warna berubah dari purple, oren dan merah bila masak


3. cili solak   rm 2/ pek 20 biji

4. banana pepper  rm 2/pek (15 biji)
menurut pembekal  rasa pedasnya sedikit aje


10 comments:

  1. nk yg ni 1 linna_linn@yahoo.com cili purple bolatt

    ReplyDelete
  2. Bila cili pear dan cili purple bulat akan ada stok?

    ReplyDelete
  3. Hi . Cili pelangi dan cili purple ada stok tak miss ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ soufee@ raveena.

      cili pelangi ada, cili pear dan cili purple dah habis stok, stok mungkin ada akhir tahun kot.

      Delete
    2. Hi , macam mana nak buat payment? Saya nak benih lemon basil, cili pelangi, rosemary dan thyme , one of each.Thank you!

      Delete
  4. nak tambah order. Benih tarragon , sage, dan lavender, satu paket each.

    ReplyDelete
  5. Salam. Ada whatsapp tak. saya nak order beberapa benih contohnya cili pelangi, rosemary

    ReplyDelete
  6. Assalam, saya nak order cili pelangi 10 pek.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Boleh whatasp sy 016 3556369 direct , sbb pemilik blog ni x sihat jd sy ambik alih .. Pemilik blog ni kakk sy.. O nk order ape2 blh whatapp sy kat no tersebut.. K tq

      Delete