Sunday, 7 April 2013

mulberi

Mulberi.

rm 4 /polibeg
rm 2 / 4 cutting ( sangat senang untuk berakar)











26 comments:

  1. keratan mulberi ada lagi, pos laju ke sabah/sarawak rm 10.

    ReplyDelete
  2. berapa pannjang keratan tu?besar mana?kalo jadi beli totalnya rm12 kan?

    ReplyDelete
  3. saya nak tgu gaji khamis ni untuk buat bayaran..benih roselle ade x?kalo ade bole kirim skali dgn mulberi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Rasenye kene hold dulu la..coz minggu depan saya bercuti lama di kampung...11 jun baru ada di rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. benih mulberry tu banyak, bila bila masa boleh order. selamat bercuti

      Delete
  5. Pokoknya banyak cabang cuma masih muda, tak sesuai buat keratan. kalau nak awak emai saya kat jualbenihbunga@gmail.com. Bila ada batang yg sesuai utk keratan saya bagitahu.

    ReplyDelete
  6. salam.... benih raspberry dan strawberry ada tak?

    ReplyDelete
  7. if ada . plz emailkan arga dan cara pemesanan untuk mulberi, raspberry dan strawberry ke nickeyajaya@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  8. ada lain2 jenis berry tak selain ini,?

    ReplyDelete
  9. kalau nk oder ini,kena beli skali dgn poli bag ke,?

    ReplyDelete
  10. keratan mulberi ada lagi tak..?

    ReplyDelete
  11. ada lg x keratan mulberi..pm please

    ReplyDelete
  12. nk order keratan mulberi. brp harga ya

    ReplyDelete
  13. nk order keratan mulberi. brp harga ya

    ReplyDelete
  14. Admin. keratan mulbery ade lagi tak?

    ReplyDelete
  15. admin..mulbery buah besar ka kecil?

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Mulberi ade lg tak?

    ReplyDelete
  17. Assalamulaikum. Ada lg tak benih mulbery

    ReplyDelete
  18. Assalamulaikum. Ada lg tak benih mulbery

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum ... ada lagi tak jual benih mulberry

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.... ada lag ke jual keratan pokok mulbery ni....

    ReplyDelete